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Korean Temple Food: Cooling Recipes for Hot Summer Days

Cucumber Bibimbap and Eggplant Chilli Pancakes

Warteliste

In this summer course you will learn about the long existing cooking traditions of Korean temple cuisine, the philosophy and principles behind cooking. You will also make two simple tasty dishes that help lower body temperature, which is especially helpful on hot days. The first one is a vegan cucumber lettuce version of the popular Korean dish Bibimbap (mixed rice). The second dish is eggplant chilli pancakes, incredibly delicious when eaten with a vinegar spicy soy sauce vinegar dip.

 

What to bring with you: towels, aprons, sharp knives and food containers.

 

Weitere Informationen zum Download

Bitte mitbringen: Geschirrtuch, Schürze, scharfe Messer und Behälter

Kursentgelt inkl. € 10,00 Lebensmittelkosten

Küche

Küche 1.03, südpunkt Forum für Bildung und Kultur, Pillenreuther Straße 147

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Datum Uhrzeit Raum Kursleitung
20240705 Freitag,
05.07.2024
von 17:00 Uhr
bis 20:00 Uhr
Küche 1.03 (südpunkt) Anastasia Simon

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Nummer: 47463 Warteliste

Korean Temple Food

Bibimbap mit Gurke und Auberginentaler

Freitag, 21.06.24 - 17:00 Uhr

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  • Plätze 8 Plätze, Warteliste
  • Anzahl 1 Termin (4 Einheiten)
  • Termin Freitag, 05.07.2024
  • Uhrzeit 17:00 Uhr - 20:00 Uhr
Korean Temple Food: Cooling Recipes for Hot Summer Days
© Anastasia Simon