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Gesundheitsbildung

Ernährung und Esskultur

Internationale Küche

Nord- und Südamerika

Pambazos Veracruzanos

Bread, fire and flavor – rustic sandwiches from the heart of Veracruz

frei

In this class, we’ll prepare pambazos – soft pambazo bread from the Veracruz region that’s first baked and then filled, traditionally with beans and chorizo or beans and cheese. Simple, filling, and packed with flavor, pambazos are a true example of Mexico’s traditional and authentic cuisine. You’ll learn how to assemble and cook this comforting street food favorite, full of character and regional identity.

 

The course language is English and Spanish.

Weitere Informationen zum Download

Bitte Geschirrtuch, Schürze und Behälter für evtl. Reste mitbringen

Kursentgelt inkl. € 14,00 Lebensmittelkosten

Küche

Küche 1.03, südpunkt Forum für Bildung und Kultur, Pillenreuther Straße 147

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Datum Uhrzeit Raum Kursleitung
20260520 Mittwoch,
20.05.2026
von 19:00 Uhr
bis 21:30 Uhr
Küche 1.03 (südpunkt) Alejandra Stephany Ramirez Zambrano

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  • Plätze 10 Plätze, frei
  • Anzahl 1 Termin (3 Einheiten)
  • Termin Mittwoch, 20.05.2026
  • Uhrzeit 19:00 Uhr - 21:30 Uhr
Ein burgerartiges Gericht, mit Avocados, liegt auf einem hellblauen großen Teller.
© Enchilame esta gorda, Blog de recetas